Megbízható partner a kémény kivitelezésben.


Otthonunk melege életünk elengedhetetlen részét képezi

Legyen szó bármilyen fűtési módról

mi segítünk megvalósítani terveit

Tudta, hogy egy szakszerűen kivitelezett kémény esetén spórolhat fűtésszámláján?

Kémény kiválasztásánál több fontos szempontot is figyelembe kell vennünk azért, hogy készülékünk a lehető legjobb hatásfokkal tudjon működni.

Ha szakértelmünkre bízza a kémény kivitelezését, biztos lehet abban, hogy készüléke gazdaságosan fog működni.

Tel: +36 30 838 71 12

E-mail:


Garancia
30 év garancia a kémény anyagára

A kínálatunkban található saválló kémények az alkalmazott sav- és korrózióálló acél anyagoknak köszönhetően még a legrosszabb körülmények ellenére is biztonságosak maradnak és megbízhatóan működnek.
Saválló kémények esetén 30 év garanciát vállalunk a sav- és korrózióállóságra, de a kémények valós élettartama ezt jóval meghaladhatja.

Kémény megoldás minden fűtési módra

Megoldást nyújtunk
minden fűtési módra


kényelem szereltkémény

Hogy nyugodtan aludjon otthonában!

Biztonság
Velünk elkerülheti a baleseteket

Időnk több mint felét otthon töltjük, ezért a kémény életünk egyik legnagyobb veszélyforrása lehet. A füstgázok csak akkor nem áramolhatnak vissza a lakótérbe, ha biztonságosan a háztető fölé vezetik. A kínálatunkban szereplő kémények jó huzata, sav- és korrózióállósága szavatolja, hogy ilyesmire még a legrosszabb körülmények között se kerülhessen sor.
A falazott kémények már rég nem felelnek meg a modern fűtéstechnika követelményeinek. A repedések, az átnedvesedés és a tűz súlyos veszélyt jelent a házra és lakóira nézve. Az évente bekövetkező sok füstgázmérgezés önmagáért beszél, melynek nagy része otthon, alvás közben következik be.


Minőség
Kéményeink ellenálnak a legdurvább körülményeknek is

Fűtéskor nedvesség is keletkezik, amely nem csupán vizet jelent, hiszen az olaj, a gáz, a fa stb. elégetésékor maró savak is keletkeznek. Az égetéshez elhasznált levegő is savakkal szennyezi a kémény kürtőjét, ezért nagyon fontos, hogy a kémény anyaga sav - és korrózióálló, kiégés biztos és megfelelő vastagságú legyen.
Az általunk kínálat kémények, köztük az ipari kémények tökéletesen megfelelnek a mai és a jövőbeni technológiák által támasztott követelményeknek és változásoknak.
Az Almann kémények esetében biztos lehet abban, hogy a kémény elemek pontosan illeszkednek egymásba, ellenállnak a savaknak és a korróziónak valamint füsttömörek, kiégés-biztosak, így kéménye hosszú évtizedekig szolgálja Önt.

A kémények ellenállnak a legdurvább körülményeknek
20 év tapasztalat a kémény kivitelezésben

Szakértelem
20 év tapasztalat a kémény kivitelezésben

Kémény építés esetén nagyon fontos, hogy szakember végezze el a munkát, hiszen egy rosszul kivitelezett kémény életveszélyes is lehet, nem is beszélve arról, hogy a tönkrement vagy használhatatlan kémény javítása sokkal több pénzt emészt fel, mint amennyibe egy minőségi, szakszerűen kivitelezett kémény kerülne. Ha ezt figyelembe veszi, sok bajtól kíméli meg magát.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkáinkat ÉMi által minősített szakemberekkel végezzük, mert egy jól kivitelezett kémény mindig biztonságos és hosszú élettartamú.


Kémény tisztítás és kémény kátránymentesítés

Egy jól szellőző, tiszta kémény nemcsak pénzt takarít meg Önnek, de biztonságban is érezheti magát.

A kémény tisztítása, a kémény kátránymenetesítése rendkívül fontos! Cégünk olyan gépet fejlesztett ki, mellyel az eldugult, nem megfelelő huzatú kémények nemcsak gyorsabban, hanem alaposabban is kitisztíthatók, ellentétben a mai napig fennálló elavult és szokványos kéményseprés megoldásokkal szemben.
Ne feledkezzen el a
kémény tisztítás jelentőségéről a
kémény karbantartás,
kémény felújítás
során!

Még csak nálunk elérhető
legújabb technikai fejlesztésünk
a kéményseprés terén!

Gyors. Alapos. Megbízható.

Kémény kivitelezés
minden fűtési megoldáshoz

Legyen szó a kényelmes gáztüzelés különböző módozatairól, vagy a fa, szén, pellet vagy bioenergiával történő fűtésről, mi a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk Önnek kémény kivitelezés terén!

Munkáink során igyekszünk minden terhet levenni ügyfeleinkről, ezért mindent elintézünk Ön helyett!

A kivitelezést követően lebonyolítjuk az engedélyek beszerzését és a kéményvizsgálatot is.

Folyamatos kapcsolatban vagyunk a Kéményseprő ipari vállalattal, ezért a kémény kivitelezés esetén szükséges engedélyeket néhány napon belül kézhez veheti otthonában.

Kémény kivitelezési munkáinkat maximum 8 - 10 óra alatt elvégezzük, így kéményét a legrövidebb időn belül használatba veheti.

Ingyenes szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés

Szükség esetén szakembereink 50 km-es körzetben kimennek Önhöz és felmérik, hogy mi a legkedvezőbb megoldás fűtőberendezéséhez és otthonához egyaránt.

Tanácsadás

Ha segítségre van szüksége, vagy csak érdeklődne a kémény tisztítás, kémény felújítás, kémény javítás, vagy egyéb kémény kivitelezés vonatkozásában, tőlünk biztosan választ kap konkrét megoldásokkal.

Ügyintézés

Tapasztalatainknak és kapcsolatainknak köszönhetően minden szükséges engedélyt és vizsgálatot elintézünk Ön helyett, így mindent kézhez kap néhány napon belül.


Almann Kft. Copyright 2010 Minden jog fenntartva! adatvédelmi nyilatkozat | programozta: Tailor Style